μενού

let’s brunch

  • Αυγά ποσέ
    8,00€
    Αυγά ποσέ σε αφράτα μπριοσάκια με γέμιση τυρί φέτα, σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα “Ολλανδέζ”, συνοδεύεται με τσιπς φρέσκιας πατάτας και πράσινη σαλάτα
  • Ομελέτα
    7,00€
    ∆ημιουργήστε την ομελέτα σας
  • Στραπατσάδα
    6,00€
  • Aυγά τηγανιτά
    7,00€
    Aυγά τηγανιτά με Κατίκι ∆ομοκού, ξεροψημένο μπέικον σε φρυγανισμένη τσιαπάτα
  • Pancake chocolate
    6,50€
    Chocolate & berries madness
  • Pancake honey
    6,50€
    Honey banana pancake
  • Smoothie strawberry
    6,00€
    Strawberry oatmeal breakfast smoothιe
  • Smoothie banana
    6,00€
    Banana & pear smoothie

κρύα ορεκτικά

  • Μπλέ καβούρι Αιγαίου
    14,00€
    Μπλέ καβούρι Αιγαίου με κινόα, αβοκάντο, λεμονάτο γιαούρτι και χαβιάρι σολομού
  • Μους Μεσογειακών λαχανικών
    8,00€
    Μους Μεσογειακών λαχανικών σε τραγανή μπάρα με τοματίνια και γαλοτύρι

ζεστά ορεκτικά

  • Μπρουσκέτα
    7,50€
    Μπρουσκέτα με τσένταρ, προσούτο, ξηρά σύκα και τριμμένη παρμεζάνα
  • Μιλφέιγ λαχανικών
    8,00€
    Μιλφέιγ λαχανικών με απάκι, μοτσαρέλα, ντομάτα και λάδι βασιλικού
  • Ραβιόλι
    9,00€
    Τηγανιτό φρέσκο ραβιόλι με γέμιση χοιρινό καβουρμά, τσένταρ, φασκόμηλο και μαρμελάδα δαμάσκηνο
  • Μπιφτεκάκια βουβαλίσια Κερκίνης
    12,00€
    Μπιφτεκάκια στη σχάρα με βουβαλίσιο κιμά από τη φάρμα Κερκίνης, γεμιστά με γραβιέρα και σάλτσα καπνιστής πάπρικας, συνοδεύεται με τσιπς φρέσκιας πατάτας και πράσινη σαλάτα
  • Φτερούγες κοτόπουλου
    8,50€
    Τραγανές πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα καπνιστής πιπεριάς και χειροποίητα νάτσος

ζυμαρικά

  • Kαρμπονάρα
    10,00€
    Σπαγγέτι καρμπονάρα
  • Λιγκουίνι
    9,00€
    Λιγκουίνι aglio olio a pepperoncino
  • Στριφτούδια
    9,00€
    Στριφτούδια με ντοματίνια και πέστο βασιλικού
  • Νιόκι
    9,00€
    Νιόκι με ντομάτα, μελιτζάνα, μοτσαρέλα και φρέσκια ρίγανη
  • Πανζερότι
    12,00€
    Φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και Αρσενικό Νάξου

ριζότο

  • Ριζότο άγριων μανιταριών
    11,00€
    Ριζότο άγριων μανιταριών με λάδι τρούφας και παρμεζάνα